ISUL Kado & Design | Over ISUL

Stap in de wereld van het winkelmeisje: alleen maar leuke dingen, een toefje design en een vleugje Verre Oosten.

over isul

Een Belevenis

ISUL is een Koreaans woord en betekent ‘dauw’. Dauw is mysterieus in het ochtendgloren; dauw kondigt een nieuwe dag aan. ISUL is anders dan doorsnee, zoals elke nieuwe dag anders is. Begin een nieuw avontuur en stap in de wereld van het winkelmeisje: alleen maar leuke dingen, een toefje design en een vleugje Verre Oosten. Beleef ISUL.

Passie

Het Verre Oosten en Design

ISUL is enerzijds geboren uit liefde voor Oosterse kunst en cultuur, met name de Koreaanse en Japanse. Anderzijds uit interesse voor design. Met een kado-assortiment van zowel hedendaagse als klassieke vondsten uit alle delen van de wereld hoopt het winkelmeisje ook anderen een beetje van die liefde en interesse mee te geven.

Missie

Het is de kunst niet altijd de hoofdprijs voor kwaliteit of iets moois of liefs te vragen. Het vinden van een bijzonder en betaalbaar kado, waar mensen blij van worden, is waaraan bij ISUL dagelijks wordt gewerkt. Natuurlijk heeft niet alles hier een klein prijsje, maar dan zijn exclusiviteit, herkomst of handwerk en het gebruik van mooie materialen het excuus.

Lees binnenkort over onze Merken