Retourbeleid

RETOURBELEID

 

Het hier genoemde beleid is vanzelfsprekend van toepassing op bestellingen in onze webshop. Voor meer informatie over het retourbeleid omtrent aankopen in de winkel aan de Nassaulaan 46 kun je terecht in de winkel.

Het kan wel eens voorkomen dat je een webshop-aankoop retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je het toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van je vervoerder. Retourneren in de winkel is gratis. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@isul.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Meld je retour aan via info@isul.nl onder vermelding van [1] het ordernummer, [2] de goederen en aantallen die je wil retourneren en [3] de bestel- en ontvangstdatum van je order. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je onverhoopt een verkeerd artikel hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via info@isul.nl of 035 209 01 46.

 

Laatst bijgewerkt 24 december 2023