Verzending

VERZENDING

ISUL streeft ernaar om elke bestelling binnen vijf werkdagen te leveren binnen Nederland. Vanwege afhankelijkheid van de verzenddienst, kunnen daarover echter geen harde beloftes gedaan worden.

Normalitair werkt ISUL samen met PostNL. Soms kan het zijn dat deze problemen ervaart of de pakketgrootte of het pakketgewicht niet ondersteunt. In dat geval is ISUL genoodzaakt samen te werken met een ander logistiek bedrijf.

Mocht je geen gebruik willen maken van PostNL, dan kun je via een e-mail naar info@isul.nl een aanvraag voor een alternatief indienen. Mocht dit door ISUL worden geaccepteerd, dan kunnen hier voor jou extra kosten aan verbonden zijn.

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland met een bestelbedrag onder €100,00 zijn €7,95. Voor bestellingen vanaf €100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten naar het buitenland worden in overleg met jou bepaald.

Let wel, ISUL heeft het recht om het bedrag van verzendkosten op elk moment te wijzigen zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen.